Pedigree

Magunkról

 1A Pedigree® munkája

A kutyák olyan sokat jelentenek nekünk: elűzik az idegességet, enyhítik a magányt, aktívabb életre ösztönöznek, őrzik az otthonunkat és segítik gyermekeink érzelmi fejlődését.

Sokkal tartozunk a kutyáknak, és éppen ez az, amiért a felelősségteljes kutyatartás olyan fontos napjainkban.

A Pedigree® minden termékét, akár jutalomfalatról, akár teljes értékű száraz, konzerv vagy alutasakos eledelről legyen szó, úgy készítjük, hogy a kutyák minden szükségletét minden életkorban maradéktalanul kielégítsék.

Mindennek az alapja a szükségletek megértése. A Pedigree® eledelt az állatélelmezés és -gondozás területén világszerte vezető szerepet betöltő Waltham Kisállat-táplálkozási Kutatóközpont tudományos kutatásainak alapján, állatorvosokkal szorosan együttműködve fejlesztettük ki. A Waltham Kutatóközpont kutatásokat végez, hogy a lehető legnagyobb tudásra tegyen szert a kutyák és a macskák táplálásával, tenyésztésével, igényeivel és viselkedésével kapcsolatban. A Pedigree® eledelek receptúráit készítő szakértők szorosan együttműködnek a Waltham Kutatóközponttal. Így a folyamatos kutatás és fejlesztés eredményeként a Pedigree® eledelei egyre teljesebb mértékben elégítik ki kedvenceink táplálkozási igényeit.

 2A Pedigree® termékválasztéka

A Pedigree® termékek a lehető legnagyobb odafigyeléssel, válogatott alapanyagokból készülnek, figyelembe véve a kutyák korát, méretét, aktivitási szintjét és ebből adódó eltérő szükségleteit. Termékeink között megtalálhatóak a száraz, konzerv és alutasakos eledelek, valamint a jutalomfalatok széles választéka is.

A Pedigree® tudja, hogy egy egészséges, boldog kutyát könnyű felismerni: élettel teli egész nap. A Pedigree® teljes értékű eledelei kiegyensúlyozott összetevőikkel hozzájárulnak a négylábú kedvencek egészséges mindennapjaihoz

Az oldal tetejére


Pedigree® Mindenünk a kutya! © 2018 Mars Magyarország Értékesítő Bt.